În cele câteva grupe WhichWay pe care le-am avut am lucrat alături de oameni tare frumoşi şi buni şi luminoşi.

Alături de ei am descoperit odată în plus frumuseţea, eficienţa şi esenţa WhichWay-ului. Alături de mine, prin WhichWay, aceştia au descoperit, o dată în plus, frumuseţea, eficienţa, resursele nebănuite şi esenţa lor înşişi.

I-am rugat pe aceşti oameni minunaţi să împărtăşească din experienţa lor WhichWay şi celorlalţi interesaţi să afle mai mult despre acestă metodă:

„WhichWay este un drum catre cunoastere. De sine. Cu ajutor si multa energie constructiva. Clarificarea valorilor, misiunii si viziunii personale, spatiul de joaca non-conformista si creativa, introspectia saptamanala si obiectivele catre care mergi sustinut de intreg grupul cu resurse prietenoase va asteapta sa le descoperiti. Impreuna cu oameni care iubesc oamenii si care, cu autenticitate, trec prin aceleasi activitati potentatoare impreuna cu voi. Recomand!”
OLI 20 mai 2012

„M-am bucurat in cadrul Which Way de prezenta unor oameni bogati sufleteste care mi-au oferit din darurile lor: am exersat abilitatea de a cere si de a ma lasa daruita cu recunostinta, am oferit la randul meu, ne-am jucat si am desenat, am integrat concret tehnica ‘boabelor de orez’ astfel incat sa remarc vizibil pentru cate-si-mai-cate sunt recunoscatoare! Multumesc pentru momentele frumoase in care eu si gandurile mele ne-am asternut calm sau impetuos pe foaia de hartie si ne-am transformat in concret si prezent.”
MIHAELA 17 octombrie 2012

„Inspiratie, descoperire, viata si traire… Toate acestea Ioana reuseste sa le aduca al suprafata prin exericitii si pasiunea ei pentru oameni. :)”
MIHAIL 04 noiembrie 2012

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s