La începutul anului 2010, am descoperit printr-o „coincidență” necesară (prea mare ca sa fie o simplă coincidență),Mandalele de Lumină, prin metoda Ursulei Irrgang,  în cadrul unui program de dezvoltare personală.Facilitatorii acestui program de art terapie intitulat „Schimbarea Paradigmei” au fost Ramona Andrei, Ramona Gherasim și Andi Beldianu. Acest program propunea o serie de întâlniri de dezvoltare personală în care să ne lăsăm purtaţi de magia mandalelor desenate, să lăsăm intuiţia să ne vorbească, să ne relaxăm şi să activăm partea dreaptă a creierului, conectându-ne astfel cu emoţiile noastre, cu intuiţia și cu subconștientul. Mandalele sunt matrici pe care creierul le suprapune peste informaţia pe care o are deja, făcând în plan subconştient ajustările către starea de echilibru a fiecărui aspect al nostru. În plus, urma să stimulăm partea noastră feminină, intuitivă şi emoţională, prin muzică, mişcare, alte tehnici de art-terapie şi mai ales prin… simţire. Propunea o călătorie în viitor, în potenţialul a ceea ce putem fi, într-un mod plăcut, într-o atmosferă relaxată, caldă şi împreună.

Nu am stat pe gânduri și încă din prima clipă am știut că vreau și trebuie să particip la acest program, chiar dacă nu îmi era prea clar nici ce aș urmări în concret de la acest program, nici ce urma să se întâmple în cadrul lui și mai ales cum m-aș fi putut eu organiza în așa fel încât să pot participa, datorită programului extrem de încărcat, obligațiilor familiale multiple, timpului care părea să nu-mi ajungă niciodată nici pentru toate cele pe care le aveam deja de făcut în mod obligatoriu – sau cel puțin așa vedeam eu lucrurile pe atunci.

În mod cert, acum, cu claritate, îmi dau seama că  însăși faptul că am reușit să mă înscriu și să particip la majoritatea întâlnirilor de lucru cu mandale a reprezentat pentru mine o adevărată schimbare a paradigmei… Recunosc că esențial a fost faptul că eu am decis să îmi rearanjez puțin ordinea priorităților și să am curajul să ma iau pe mine de la sfâritul acestei liste și să mă includ, puțin măcar, în „to do list”-ul zilelor mele. Acesta a fost cu adevărat momentul de răscruce din viața mea care s-a schimbat total începând de atunci încoace.

Nu pot spune că mandalele de lumină au făcut totul singure, în timp ce eu am stat liniștită să-mi văd de viața mea obișnuită. Nu pot să spun nici că doar ele au făcut miracole sau au produs vindecări în mine… pentru că noi și numai noi înșine avem capacitatea, precum și resursele subconștiente nelimitate necesare, de a schimba ceva în viața noastră, de a ne vindeca, de a ne elibera de convingerile limitative ce ne atârnă de aripi precum grei plumbi, de a ne bucura de noi înșine, de viața noastră și de a ne atinge și trăi potențialul maxim.

Modul în care au contribuit mandalele de lumină la eliberarea și evoluția  mea a fost (și este încă) asemeni cântecului suav de clopoței, asemeni adierii vântului sau mângâierii razelor de soare, precum prospețimea unei flori atinsă de roua dimineții, sau ca și curgerea veselă, armoniasă și necontenită a unui râu de munte…  asemeni acelor întrebări sau remarci întâmplătoare și cel mai adesea lipsite de vreo importanță în sine, dar care, în noi, pot stârni tornade, revoluții, insipație și, de ce nu, poate, necondiționată și imediată conectare la Flow, începând de unde… totul și orice devine posibil.

Anul 2016 mi-a adus marea bucurie de a o cunoaste personal pe Ursula Irgang, de a invata direct de la ea esenta lucrului cu Mandalele de Lumina si diferite noi moduri in care, prin intermediul acestora, poti accesa si lucra pe diferite planuri ale fiintei. Aceasta experienta mi-a adus un mare plus de infomații dar si multa responsabilitate si directii noi de explorare, de cercetare si de utilizre a mandalelora, precum: utilizarea acestora in scopuri terapeutice holistice, pentru protectia impotriva radiatiilor electromagnetice, pentru purificarea apei si diferitelor elemente de baza, ba chiar si pentru sustinerea si completarea efectelor terapiilor naturiste si homeopatice.

IDENTITATEA

Câteva gânduri ale Ursulei Irrgang despre Mandalele de Lumină Personale:

Dear being of light

Each grid of light mandala and dotted sample for painting mandalas, produced with my program, has a very high vibration. This high energy reaches the four-body-system and supports harmonization and healing processes.

If there are blockades in the four-body-system, the energy of the mandalas can transport these information into consciousness, where they can be released. Nevertheless, the cause of sickness has to be found in thought and behavioural pattern. The mandalas can only support the realization and healing process, provided that you open yourself for these energies.

The mandalas produces resonance. Therefore, careful handling is absolutely appropriate in love, attention and respect for humans, environment and cosmos.

This program has been created with the intention of a light and affectionate life. We wish all users good success and pure intentions in light and love. The mandalas created with this program should be an element on our way to release old dissonant structures. The intended goal is to understand the wisdom of the mandalas and how they can help us to restore the divine order in our life.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s