Institutul Kutschera – Austria lucrează cu metoda NLP Resonanz® (Resonanzmethode®) creată de Dr. Gundl Kutschera începând cu anul 1974 și dezvoltată în continuu de atunci și până în prezent.

Din expriența specialiștilor Institutului Kutschera, sub îndrumarea directă a doamnei Dr. Gundl Kutschera, de-a lungul a peste 1,000 de proiecte de succes și cu peste 18,000 de participanți, de-a lungul anilor, în domenii precum cel al afacerilor, executive coaching, cel al dezvoltării personale, precum și educațional, Institutul Kutschera a beneficiat de-a lungul anilor de rezultatele cercetării și verificărilor științifice ale training-urilor și programelor dezvoltate după metoda NLP Resonanz încă din anul 1974. În prezent, deține o rețea de peste 100 de traineri resonanz independenți acreditați în Austria, Germania, Elveția și România.

Predare și învățare prin Rezonanță împreună:

Domeniile principale de competență ale Institutului Kutschera sunt creșterea competențelor sociale și profesionale,  factori decisivi în obținerea succesului în afară, precum și dezvoltarea personală și obținerea unui sentiment interior de bunăstare. Deși competența profesională este, de obicei, atinsă la un grad acceptabil perfect prin educație și formare, oamenilor le lipsesc adesea competențe importante în ceea ce privește cunoașterea lor de sine, dezvoltarea personală, emoțională și spirituală, precum și competențele sociale.
Oamenii aflați în rezonanță cu ei înșiși și în același timp și cu ceilalți și cu întregul Univers sunt, de asemenea, în rezonanță cu ceea ce fac si sunt mult mai eficienți în orice domeniu de activitate în care sunt implicați inch

Acesta este motivul pentru care participând la programele NLP Resonanz veți descoperi abilitățile dumneavoastră ascunse și rareori experimentate folosind metoda Resonanz®. Veți învăța cum să le utilizați în moduri noi și cum trebuie să procedați pentru a le activa decisiv chiar în momentul în care aveți nevoie de ele. Cum să vă bucurați de beneficiile unui succes sănătos și ecologic în viața voastră privată și profesională. Și cum să vă îmbunătățiți radical calitatea vieții prin realizarea unui bun echilibru între personal și profesional, prin sporirea responsabilității personale, prin comportamente autentice și asumate, printr-o mai bună stare de sănătate bazată pe exprimarea și manifestarea propriilor sentimente precum și prin descoperirea unor noi modele de urmat pentru viața voastră privată și cea profesională.

http://www.kutschera.org/

dr. Gundl Kutschera

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s