Excelez, deci exist!

Standard

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te poți transforma în acel cineva care ai visat să fii din totdeauna?

Ți-ai dorit vreodată să te simți liber(ă) și împlinit(ă), echilibrat(ă), fericit(ă), iubit(ă), bogat(ă) și totodată plin(ă) de resurse, capabil(ă) să realizezi cu plăcere și cu ușurință tot ceea ce îți propui şi să mai ai timp în plus și pentru tine însuți/însăți și familia ta?

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să-ți atingi potențialul maxim și să rămâi în acea stare de excelență și unicitate, tu cu tine însuți/însăți și totodată împreună cu cei din jurul tău?

Dacă ți-ai imaginat vreodată toate acestea, ești pe drumul cel bun.

Dacă ai avut curajul de a ți le dori măcar vreodată, ești cu un pas înainte, pentru că înseamnă că ești deja conștient(ă) că se poate.

Dacă ești deja pe acest drum… înseamnă că știi exact despre ce vorbesc și te invit să contribui, în cadrul acestui site, la sprijinirea tuturor celor care își doresc să ajungă acolo unde tu ai ajuns deja.

Dacă te afli pe acest site, înseamnă că ai făcut primul pas…

Tuturor celor (tot mai mulți în ultima vreme) care îmi cer îndrumarea. Tuturor celor care ar avea nevoie de sprijin, dar nu știu cum să îl ceară sau că există cineva care ar putea să-i asculte. Tuturor celor care doresc să fie mai buni, mai fericiți și mai împliniți, precum și tuturor celor care au curajul de a păși pe drumul descoperirii de sine și atingerii propriului potențial maxim și, totodată, acelora interesați sau care ar putea fi inspirați spre a merge mai departe pe propria lor cale… dedic acest site, precum și conceptul de „SimplyMeInHarmony” – „Pur și simplu EU în Armonie”.

Be the best you can be!

Pentru că SUNT, VREAU, POT și SIMT că TREBUIE să fac asta.

Reclame

Despre ChiHae

Trainer, IP Lawyer, Barrister, Mediator, Coach and Life Trainer, Independent Cinematography, Photography, and Fine Art Professional; inlove with life, and mother of two lovely special boys; Gifted Education Counselor, 2nd DAN Taekwondo Blackbelt and trainer; passioned archer, shooter, advanced NAUI scuba diver, 4X4 explorer, and few other more things...

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s